Gratis är inte alltid gott.

Så sjuuukt konstig kväll igår kväll, det blev långt ifrån det som vi tänkt oss, men vi hade ändå rätt roligt åt kvällen.
Maya och jag åkte hemifrån vid 10 precis när Susanna kom och vi tillsammans tog den typ längsta tubfärden nånsin till ett ställe lite utanför Holborn. Där skulle vi träffa Alex för tydligen var vi tvugna att gå in alla tilsammans. Så vi kom dit och så gick vi till en pub där vi skulle vänta på honom med hans andra kompisar för han var lite sen.
Vi satt där först i typ en halvtimme, sen gick vi ut och väntade, sen kom han och vi gick in igen och satt där i en halvtimme till. Sen säger Alex tio i 12 att vi tydligen var tvugna att gå in innan 12 om det skulle vara gratis. Vi skyndade oss bort till klubben och vi gick förbi världens längsta kö och gick rakt in, det var i och för sig ganska roligt.
Väl inne började vi tvivla på vad det var för ställe, överallt såg vi halvnakna 14-åringar och det var bar kaos överallt. Som vi hade fattat det skulle det här vara ett ganska bra ställe med många dansgolv och skönt folk.
Det var ett dansgolv med ett asdåligt coverreggae-band och småfolk överallt. Vi gick efter en timme.
Vi hade tänkt att ta en buss till Oxford Circus och därifrån åka hemåt. Men helt plötsligt märkte i att vi redan gått halvvägs dit så vi fortsatte gå hela vägen (och jag kan tala om att det inte är en kort bit att gå melan Holborn & Oxford Circus, speciellt inte i högklackat). 
Vi stannade på vägen för att köpa ketchup och chilinötter och vid 3 var Maya och jag hemma hos henne. Vi kokade pasta och sen somnade vi vid 4. Ironin och komiken som vi kände för gårdagen kanske inte framträder jättetydligt i denna text, men belive me, jag vet inte hur många gånger vi brast ut i skratt åt hela grejen. Det är alltid nåt : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0