Notting Hill

Hej kompisar!
Igår var jag barnvakt, dock bara fram till 10 när dom kom hem,. Satu hade "a bit of a hangover" så de körde en tidig kväll, vilket innebar att det blev en sen kväll för mig. Jag ¨drog ut med flickorna små ut till Shepherds Bush på en födelsedagsfest/klubbväll. En helt okej kväll, dock inte nya favoritstället. Unken lukt och samma musik hela kvällen. Men det var nära mig, i alla fall en fördel!
Nu ska jag ta på mnig lite kläder och sen bege mig mot Maya, vi ska nämligen ta oss en promenad bort till Portobello Road och strosa runt där i solskenet. Japp, SOLEN SKINER! Vi hade bara tänkt att slappa hemma idag, men när solen lyser så starkt på en bli himmel som den gör nu, då går det inte att inte bege sig utåt. Så gott folk, hoppas ni har en fantastiskt fin dag, jag saknar er! Ciao




SOLSKEN!

Friday

Yes gott folk, så var fredagen här igen. Jag fattar det inte, men den här veckan har gått så fort så att jag på riktigt inte fattar vad som hänt med alla dagar, speciellt eftersom jag inte gjort något speciellt, bara jobbat och tränat. Crazy, jag kommer ju fylla 25 imorgon om det fortsätter i den här takten.
Jag har precis laft en ansiktsmask (ja, så kul har jag det i London. Jag måste verkligen bege mig ut och göra någonting snart...), en Peel-off grej som man ska dra bort, inte tvätta som vanliga ansiktsmasker. Jag trodde inte riktigt att de där funkade, men jag hade fått den som present så jag tänkte att det är värt ett försök. OCH SHIT VAD KOOLT, efter en kvart så tog jag tag i en flik vid hakan och drog bort hela grejen, hur fränt som helst. Rekomenderas starkt, man skulle lätt kunna förväxla min hy med Maes efter den här behandlingen!
Jag har inga fina bilder att lägga upp idag, så därför hänvisar jag till Idas blogg, där det finns lite nya bilder från i onsdags. Enjoy, nu ska jag äta lunch och sen ska jag kanske gå ner till Starbucks och kolla på Greys Anatomy!

Power Plate

Ah, vidrig träningsvärk jag har i armar och ben, det var riktigt längesen. Jag gick till gymmet för att gå på en Fast Class med Power Plate, en vibrationsplatta som tydligen är asbra. Om man till exempel gör armhävningar på den så arbetar musklerna dubbelt så mycet som om man bara skulle göra dom på golvet. Och det känns kan jag säga, sanningslöst.

Annars har dagen varit lugn, jag har varit astrött för jag kom hem lite sent igår, vi skulle ha gått ut på Arts Club men när vi kom dit var kön typ 10 km lång, så vi sket i det, men av någon konstig anledning blev det sent i alla fall.
Ikväll ska Satu och Jason ut på varsitt håll, så jag tänkte göra fruktsallad och kolla på en film i biorummet, alternativ gå och lägga mig, nu kanske?

This is for you Lena

Putney är vad ryktet säger ett av Londons "finare" områden, dvs här bor folket med mycket cash. Och jag måste nog faktiskt hålla med om att jag ser spår av miljonärerna som strosar omkring här på gatorna. För just det, dom strosar ju inte, dom glassar runt i sina svinigt dyra bilar (och med glassar menar jag sitter irriterat bakom ratten eftersom kön in till London ofta börjar här på High Street) + att dom parkerar på våran gata när dom ska ner och glassa lite till på sina fina kontor eftersom det är lite brist på parkeringsplatser när man närmar sig Putney Bridge och innåt stan (och med brist så menar jag: det finns absolut inga parkeringsplatser nånstans!)
Så fina bilar, det ser jag varje dag till och från skolan, och varje gång jag ser en sån här lite finare bil, då tänker jag på min kära ex-klasskamrat Lena Henningson! Lena är nämligen den största bilfanatikern som jag någonsin kännt. Eller kanske inte fanatiker, men hon gillar bilar och när vi åkte till USA tillsammans 2007 så kommer jag ihåg att varje gång vi satte oss i Ninas bil och begav oss ut på vägarna utropade Lena säkert 20 gånger per bilfärd "KOLLA DEN BILEN". Eh, ja, just ja. Hur som helst, Lena, här kommer lite pics från London som är dedikerade dig, jag tänker på dig :)


Jaguaren som står parkerad längst ner på gatan varje dag, jag bangar inte?




En fin BMW på väg mot Maes dagis.


Min absoluta favorit bil so far, men eftersom den alltid står inne på gården så kan jag inte se vad det är för någon typ. Hur som helst, när jag blir stor ska jag ha en sån här, och en svart BMW, typ en sån som på bilden ovanför, fast inte riktigt. Japp, då skulle mitt billiv vara fulländat : )

inte okej.



Mina jeans är trasiga, vilket dem har varit i typ 1 månad nu (det ogillar vi, därav min jättesydliga tummen ner). Så igår var jag modig och frågade Satu om jag fick låna symaskinen för att laga dessa vackra rips som har uppkommit. Och självklart fick jag det, så nu symaskinen, nu kör vi!
Dagens planer i överigt:
- Dricka afternoontea hos Kim
- Simlektioner med tjejerna
- Skypedejt med Hedvig
- Hemmakväll med Sunes jul (eller sommar) och rostemackor med jordgubbssylt för att försöka bli av med hemlängtan.

Later skaters!
 

grey

Usch, vidrig dag utomhus! Det är verkligen totalt och fullkomligt grått, tur att jag slapp gå till skolan idag. Ava har nämligen ont i halsen och om hon stannade hemma vill ju så klart inte Mae gå till skolan. Så båda är hemma idag, vilket innebär att det är full rulle... Jaja, jag ska gå till gymmet hur som helst så jag kommer inte störas av det så värst mycket. I brist på annat tänkte jag lägga upp lite random bilder som inte har blivit upplagda än : ) Enjoy!


Galna människor som beskär träd.


En av våra daglia gäster, ekorrar här är som kajjor hemma hos oss, överallt!


Eftersom Mae snart fyller 4 har hon fått en ny, "riktig" bilstol, inte en bebisstol. Den har högtalarsystem inbyggt vid öronen som man kan koppla in iTouchen till (hon ska få en i födelsedagspresent, en iPod Touch alltså).


En kväll hos Maya, Isabel (ett av barnen hon passar) fick en fiol i julklapp, hon är 2½ år...


Maya och jag var på TopShop.


Hon köpte den inte. Synd?

Girls Girls Girls!

Godmorgon, eller god förmiddag!
Jag har precis käkat frukost, var hemskt nyttig idag och åt ett äpple och en banan istället för en knäckemacka! Nu ligger jag i sängen och har styrt upp mitt liv lite, städat upp lite i rummet och tagit bort all disk som stått utspritt i rummet hela veckan + att jag har skrivit upp min ekonomi och massa andra bra saker. Snart tänkte jag gå till gymmet och köra ett styrkepass + gå en promenad på löpbandet, det blir mycket trevligt (så länge det inte är fullproppat med folk...)
Sällskapet för tillfället är Elvis och gänget på TVn, en musikal jag gillar SKARPT :)
(i och för sig, who wouldn't? Det är sol, Elvis och Hawaii!)


Fiesta Havana













(blev aldrig publicerat)

Vilken kväll igår! Mina fötter värker som jag vet inte vad, att dansa salsa i 10 cm-klackar i 2½ timme var inte det skönaste, det borde väl säga det mesta?
Jag kastade i mig min middag, slängde på mig kläder och sen sprang jag iväg mot bussen som skulle ta mig till Fulham runt halv 9.
Busschaufören var dum i huvudet, och bara var totalt oserviceinriktad och tog en halvtimme på sig att köra till Fulham istället för 10 minuter som det vanligtvis ska ta. Annoying, minst sagt!
Väl framme mötte jag Susanna och Maya på Fulham Broadway och sen gick vi en bit bort till klubben. Där var det inte fullproppat direkt, men det fylldes på efterhand. Precis när vi kom dit var det fortfarande salsa-klasser så jag och Maya joinade in och rullade höfterna, haha!
Hela kvällen blev så sjukt lyckad, vi dansade verkligen hela kvällen, fram till halv 12 var det bara salsamusik, och sen blev det blandat med vanlig klubbmusik, men det gjorde inte så mycket. Susanna åkte hem lite tidigare, och jag och Maya begav oss strax efter halv 2. Det bästa är att jag gick över gatan till min busshållplats, satte mig på bussen som stannar typ precis utanför vårat hus, klev av och var hemma 5 minuter senare. Grymt, dit går vi fler gånger : )


Jag måste verkligen sluta få ångest över allting, det är inte hälsosamt.

Ah, fredagströttheten har precis infunnit sig, men som tur är jag ledig restan av helgen så då har jag massor med tid att vila upp mig på : )
Idag har jag gjort lite allt möjligt, åt en god frukost och sen drog jag mig iväg mot buss nr 14 för att åka in till stan en sväng. Igår kväll fick jag sån hemsk lust att bara göra något annat än att gå till gymmet och hänga i Putney, så jag och Susanna bestämde att vi skulle ses där inne och kolla runt lite.
Så jag kom in lite innan henne och promenerade runt, och sen möttes vi på Urban Outfitters. DÄR, kära vänner, blev det både ups and downs för min del.
Ups: Jag hittade jackan som jag tänkt köpa för £39,99 istället för £120 så den fick följa med hem, så nu har jag en vinterjacka. Jag hittade även en kooool t-shirt för halva priset, sånt gillar vi.
Downs: Mina svarta byxor som jag köpte där för en månad sen, då för £45 var nu på rea och kostade £9.99. Inte en jätterolig nyhet. Ångest big time.

Suss kände för en Sub of the day från Subway, men eftersom det var tonfisk idag så satt jag och tittade på (för tuna kan ju vara det läbbigaste nånsin) och sen tog jag tuben hemåt för att jobba mina sista tre timmar av den här veckan. Nu: förberedelser för kvällen!


Friends

Ojojoj, jag har precis varit på lunch med Karin, en svensk tjej som bor bara 5 minuter här ifrån, lite längre innåt i Putney och jag har bestämt träff med Kim, en sydafrikansk tjej som är vän till ett par vänner till familjen, + en australiensisk tjej som precis kommit hit till P. Här händer det grejer. Nu ska jag börja jobba och ikväll är jag barnvakt = hemmakväll i soffan med Vänner eller en film. Jag gillart : )

Thursdayplans



Hej.
Idag ska jag gymma.
Idag ska jag äta lunch med Karin.
Idag ska jag jobba.
Idag ska jag försöka att inte tappa min dator i golvet.
Idag ska jag skypa med min syster som får sin macbook idag.
Kul.
Hejdå.


Keep Breathing

All We Can Do Is Keep Breathing

Tack Ida för att du är så fantastiskt fin och positiv person som gör det lätt att var sig själv.
Tack Maya för att du är så otroligt empatisk och förstår dig på saker som jag kanske inte alltid gör.
Tack Susanna för att du alltid bjuder på ett skratt och inte är rädd för att dela med dig av dig själv.

Ní gör allting lite lättare, stor puss ♥


Sleeping Beauty

Åh herre min skapare, jag råkade somna i sängen (jag vet inte om jag egentligen kan använda ordet råkade eftersom jag ändå faktiskt la mig i sängen, kröp under täcket och blundade stenhårt, men i alla fall!) efter att jag tittat på One Tree Hill tillsammans med frukosten, och så vaknade jag strax efter 12. INTE OKEJ, för jag skulle nämligen till gymmet klockan 12 på en introduktionsklass. Där rök mina planer för dagen. Så nu får jag vänta tills på söndag med den, irriterande men överkomligt.

Igår var jag på Lindy hop igen, den här gången var det roligare! Vi gjorde mer grejer som fsaktiskt var dansanta, problemt var bara att vi ännu en gång fjorde allting femtioelva gånger för mycket.
I måndags hittade jag inte på så himla mycket, och inte igår heller, var på gymmet bara, jag fullkomligt totalt älskar det! Det är verkligen mitt andra hem, det är så himla fräsht och stort och det bästa är att jag känner mig verkligen bekväm där. Folk kollar inte på en konstigt på nåt sätt om man har annorlunda kläder eller om man gör konstiga övningar på mattan eller nåt sånt, ingen bryr sig liksom. Jag gillart!

Idag kom mitt efterlängtade paket från mamma och pappa, det innehöll en receptbok att skriva alla hemmarecpet (min mamma har en sån, för er som inte vet det, en röd och svart med massa bra, en del gamla och en del nya, recept!) + en svart sidenskjorta jag beställt från H&M och plåster + ett långt brev. TACK FINA FÖRÄLDRAR :)

Nu ska jag försöka lista ut vad jag ska göra av mina resterande två timmar innan jag börjar jobba, jag tror det kommer bli att hänga in kläder i garderoben, det känns som jag gör det varenda eviga dag, och städa upp lite i allmänhet, kanske är dags att damsuga? Ciao!

Hanna

är för trött för sitt eget bästa, men lovar att hon ska ge en update imorgon när hon inte har tårar i ögonen för den rad gäspningar hon gjort de senaste 2 minuterna. Godnatt!

En helg


Lördags hos Maya!


Gårdagen, Ida och Maya!
Åh, vilken helg jag har haft. Minst sagt upp- och nergångar. Fredagen vet ni ju blev inte så jättelyckad, lördag på dan hade jag det mycket bra på gymmet och slappade sen på eftermiddagen i ett tomt hus, hur skönt som helst.
Kvällen blev en mindre lyckad historia, hade askul hos Maya först men sen när vi väl skulle ut
1. vi kom inte in på stället vi hade tänkt gå till, dels för att det var för mycket folk och dels för att vi inte var 21 (vilket aaaaldrig varit ett problem förut, inte när man är svenskar och 3 av 4 är blonda..)
2. Vi fick leta efter ett annat ställe i typ en halvtimme och när vi väl hittade ett så kostade det £10 vilket inte vi hade råd med, så då betalade killarna vi hade sällskap med för oss, vilket fick effekten att man blev sjukt tacksamhetsskyldig, vilket inte var en så trevlig känsla när en av killarna var ett totalt freak.
3. Väl därinne var det helt okej musik för min smak, men stackars Maya som inte gillar 80-tals hits och rock tyckte nog inte att det var ultimat.
Lång kväll med många fler missöden, men vad gör man?

Igår eftermidagg/kväll var ju somsagt ida och Maya här och hälsade på för första gången! Först hängde vi lite här uppe i rummet och slappade, och när tjejerna kom upp för att lägga sig så gick vi ner till biorummet och satte oss med säsong 10 av vänner + massa chips, glass och pasta. Mycket mycket trevligt :)

Nu ska jag dra mig iväg mot gymmet för mitt instruktionspass. Nice!

Besök

Snart, förhoppningsvis, kommer Ida och Maya hti på besök, vi ska ha ett vänner-marathon var det tänkt :)
Gårdagskvällen var ju inte världens mest lyckade historia, men det får ni höra om sen, för nu ska jag gå ner och vara social med resten av huset. Later skaters!


Gårdagens kvälls bild, hur taggad var jag på en skala mellan 1-10? Skicka ditt svar till nummer 72150 och du har chansen att vinna handuken som sitter på mitt huvud.
Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Gratis är inte alltid gott.

Så sjuuukt konstig kväll igår kväll, det blev långt ifrån det som vi tänkt oss, men vi hade ändå rätt roligt åt kvällen.
Maya och jag åkte hemifrån vid 10 precis när Susanna kom och vi tillsammans tog den typ längsta tubfärden nånsin till ett ställe lite utanför Holborn. Där skulle vi träffa Alex för tydligen var vi tvugna att gå in alla tilsammans. Så vi kom dit och så gick vi till en pub där vi skulle vänta på honom med hans andra kompisar för han var lite sen.
Vi satt där först i typ en halvtimme, sen gick vi ut och väntade, sen kom han och vi gick in igen och satt där i en halvtimme till. Sen säger Alex tio i 12 att vi tydligen var tvugna att gå in innan 12 om det skulle vara gratis. Vi skyndade oss bort till klubben och vi gick förbi världens längsta kö och gick rakt in, det var i och för sig ganska roligt.
Väl inne började vi tvivla på vad det var för ställe, överallt såg vi halvnakna 14-åringar och det var bar kaos överallt. Som vi hade fattat det skulle det här vara ett ganska bra ställe med många dansgolv och skönt folk.
Det var ett dansgolv med ett asdåligt coverreggae-band och småfolk överallt. Vi gick efter en timme.
Vi hade tänkt att ta en buss till Oxford Circus och därifrån åka hemåt. Men helt plötsligt märkte i att vi redan gått halvvägs dit så vi fortsatte gå hela vägen (och jag kan tala om att det inte är en kort bit att gå melan Holborn & Oxford Circus, speciellt inte i högklackat). 
Vi stannade på vägen för att köpa ketchup och chilinötter och vid 3 var Maya och jag hemma hos henne. Vi kokade pasta och sen somnade vi vid 4. Ironin och komiken som vi kände för gårdagen kanske inte framträder jättetydligt i denna text, men belive me, jag vet inte hur många gånger vi brast ut i skratt åt hela grejen. Det är alltid nåt : )


MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, skjut mig!

Citat från Maya, hennes favorituttryck.
Vi sitter hemma hos henne och är asuttråkade för vi har gjort i ordning oss nu i snart 3 timmar i väntan på att dra härifrån, lyckat, haha.
Vi ska i alla fall till ett ställe som heter The Fabric med Susanna och sen Alex, han har fixat in oss på någon lista igen så vi kommer in gratis (typ enda anledningen att jag följde med överhuvudtaget : p)
På låtlistan står just nu Heartbeats med The Knife. Japp, vi gillart. Tjarrå!


Virgin Active Health Club

Yes, äntligen är jag medlem! Fab alltså. Så imorgon kl. 13.15 har jag mitt första pass, ska få instruktion och grejer och sen är det bara att köra. Trots att det ändå kostar ganska mycket är jag nöjd, för dem är så himla trevliga där nere och det är verkligen fräsht + att det finns datorer nere i foajen som man har fri tillgång till och så där. Grymt!
Så det är väl ungefär det jag underhållit mig med idag, stickade lite på förmiddagen, det har verkligen blivit en addiction för mig. Satu säger att hon när hon väl är igång med det, kan sitta i flera timmar och spela Boogle (ett spel på iPod Tuch) och det är samma grej för mig, fast med stickning, haha. Man sitter och tänker "bara en rad till..." och så vips har man suttit där i 3 timmar. Men fint blir det, har kommit en bra bit på mitt svarta pannband!

Idag så kommer Satus svenska kompis Charotte hit, hon och Mae är och hämtar henne och hennes dotter Isabell från flygplatsen, så det kommer bli en del svenska i huset i helgen! Kul : ) De lovade att ta med knäckebröd också, vilket jag INTE bangar på.
Ikväll verkar det som att det blir utgång med Maya och Susanna, jag hade tänkt att köra en lugn hemmakväll men tydligen så hade Alex fixat in oss på listan så vi går in gratis, vilket man inte bangar på liksom. Men det blir kul :)


Här är nya stolen föresten, den är ju verkligen... speciell!

4 timmar

är så mycket sömn jag fick i natt, kom hem vid 3 efter en mycket lyckad kväll i Notting Hill. Det var jag, Ida och Susanna och sen deras två grannar, typ, Mattias och Sebastian + deras konstiga kompisar från Norrland :)
Det blev sjukt mycket dans för Ida och mig, bland annat till Beach Boys och Bill Haley + massa annat! Det bästa var att hela min kväll sammanlagt kom till en kostnad av £3,8 eftersom det är gratis inträde alla onsdagar, YES. Sånt gillar vi, mer onsdagar där säger jag! Det blev inga bilder för mig förutom denna fantastiska från inne på toaletten, haha! Spana in Idas eller Suss blogg för eventuella bilder! Nu ska jag kolla på ett Greys avsnitt!
 Btw, ledig eftermiddag idag för Sylvia och Peter (farmor + farmors man) kommer på besök och jag har jobbat 2 timmar nu på morgonen istället. KUNDE INTE SUTTIT BÄTTRE : ) Later skaters!


Spontana klubben

För 45 minuter sen satt jag i sängen i pyjamas på väg att sommna.
Nu sitter jag hos Ida och Susanna i Bayswater på väg ut till Notting Hill. Jag bangar inte på London livet. Later pals!


Tillägg:



Btw, GISSA VEM SOM LÄST KLART SIN BARACK-BOK?!
Yes, jag racade nu på förmiddagen och den är äntligen färdiläst så jag kan börja läsa mina julklappsböcker!
En bra bok som var väldigt intressant och väcker många och blandade tankar, läsvärd helt enkelt!

Utvärdering

ARGH, jag skrev precis ett aslångt inlägg om gårdagen men självklart så bajsar datorn på sig och raderar alltihopa. KUL

Summering av gårdagskvällen:
- Lämnade huset i god tid för att, även om tunnelbanan hade lämnat stationen i förväg, vara säker på att vara ute i god tid.
- Irrade runt i Holborn i 20 minuter eftersom kartan som fanns på deras hemsida var totalskev och jättekonstig och markerade ut hus som inte fanns i verkligheten. Som tur var spottade jag en tjej med väldigt typenliga Lindyhop-kläder och efter att ha följt efter henne en stund hittade jag tillslut fram!
- Gick in och betalade, och insåg att jag nog var den enda i lokalen som 1. var under 20 och 2. inte hade någon som helst att prata med.
- Dansade i en timme, och insåg vikten av att han en kunnig person som för. Sannslöst vad vissa killar kan vara dåliga på att dansa alltså..
- Träffade Ida, hängde med henne och kollade på klassen efteråt, gick till Subway i väntan på att den Avancerade klassen skulle börja, eftersom Ida fann att Intermediate (klassen efter den som jag gick på, som också är snäppet svårare) var för lätt för hennes fantastiska kunskaper ; )
- Beslutade att vi kör på nästa tisdag också, men att jag då går på Beginners + Intermediate, hon på Advanced och att vi sen sluter upp nere i källaren på socialdansen efteråt.
- Kom hem vid halv 11 och somnade trött men nöjd vid 12.

Slutsummering:
Det var kul, lite väl lätt på vissa ställen, men på det hela taget riktigt lyckat! Ida och jag ska dit nästa vecka igen, ska försöka få med Susanna också så vi kan ha roligt alla tre. Maya den stackarn jobbar så hon kan inte följa med, hade varit grymt annars. Men men, det får gå ändå!

Trevligt var ordet för gårdagen : )

London Swing Dance Society


Ikväll kära vänner är det dags för mig att göra entré på Londons Lindyhop-scen. Jag och Ida ska nämligen bege oss till Holborn där London Swing Dance Society finns till och vi ska dansa loss var det tänkt. Jag är skitnervös för att Ida kommer bli lite sen så jag kommer få börja alldeles själv. Men vad tusan, vad är livet utan lite nervositet? Önska mig lycka till, nu ska jag iväg och kolla på när Ava och Mae har simlektion. Caio!

Dagsrapport.

God kväll folks, jag ligger i min säng med spikmattan på ryggen och tittar nöjt på Glee som går på E4, jag trivs mer än väl kan jag säga. Det är en relativt ny serie, här är den ny i alla fall för det är premiäravsniten jag tittar på, som handlar om typ dramaklubben i en amerikansk skola. HyYsteriskt bra på vissa ställen alltså : )
Idag har jag inte gjort mycket, kollade på OTH i morse och sen så råorganiserade jag mitt rum + min garderob, stört nöjd.
Tog mig en kortpromenad för tiden rann iväg alldels värst. Tog en dusch och åt och sen började jag jobba, organiserade hela lekrummet och det är snaaart klart, vilket kommer bli det skönaste ever att äntligen få se det totalt upsstyrt och fixat.
Satu gjorde en absolut delikat hemmagjord Curry och sen kastade jag mig upp till rummet för att kolla in GLEE, and here I am!
Nu ska jag fokusera på TV:n, åh vad sorgligt, och sen ska jag nog faktiskt sova för en gångs skull. Japp, fin dag : )

Camden Story

Alltså, gårdagen var en trevlig historia!
Jag begav mig runt tolv iväg mot Hammersmith för att därifrån ta bussen tillsammans med Maya till Camden Town. Ida hoppade på bussen vid Notting Hill Gate och sen var vi på väg.
Väl där så strosade vi runt på något område medans regnet började komma ner (det kanske var därför som det inte var totalt smockat med folk som det tydligen brukar vara på söndagar) och vi var rätt hungriga, så vi letade på ett café att käka lunch på. Precis vid floden som rinner där igenom hittade vi ett litet ställe som bara serverade 100 % ekologiskt, vegetariskt och organiskt. Förutom en lite speciell lukt som låg över hela lokalen så var det asgrymt, reggeae-musik som spelades, trevlig personal och grym mat. Vi satt där i typ 2 timmar och bara pratade, hur trevligt som helst!
Vi gick och köpte ett halsband till Maya som hon resten av kvällen obsessade vid konstant, och sen promenerade vi bort mot tuben. På vägen stannade vi till på American Apparel och jag köpte mig ett till linne för lite av mitt presentkort som jag har där. Också trevligt!
Efter lite eftertanke så bestämde vi oss för att bege oss hem till Ida och Susannas lägenhet där Suss precis slutat jobbet. Vi gick in på Tesco och köpte chips och sen satt vi hela kvällen och svullade snacks, åt pizza, gjorde självkänslatest och pratade om allt och inget. +, det bästa av allt, Ida lärde mig dansa lite Swing och Lindy, för på Tisdag ska vi gå till London Swing Dance Society och ta en klass, IIIIH!! Asrolit :)
Jag och Maya tog bussen hem till henne och jag fortsatte därifrån mot min buss som skulle ta mig hem till Putney, och jag klev innanför dörren vid 11. Det var längesen sen jag haft en så bra dag rakt igenom, fina tjejer de där tre alltså : )


Maya utanför hennes hus, taggad tjej : )


Ida på bussen!


Mays!



Susanna var i städtagen när vi kom hem : )


På cafét, jag var lite röd i ansiktet...


Maya med sitt absolutley gorgeous namnhalsband!


Fina Ida!

London By Sunday

Ligger i sängen efter en sjukt fin dag, har haft trevligt hela dagen rakt igenom! Har varit med Ida och Maya i Camden och sen åkte vi hem till Susanna och käkade onyttigheter och pratade självkänsla. Jag måste verkligen sova nu, men imorgon kommer bilder, för idag tog jag faktiskt några! : )


Lugna gatan.


Susanna upptäckte min iPod och hörlurar igår, och att hon blev exalterad är väl än underdrift? : p


På väg hem igår kväll, Earls Court

God eftermiddag måste man väl ändå säga vid den här tidpunkten på dan?
Jag vaknade först vid 9 av att tjejerna gick upp, men jag lyckades, tack gud, att somna om och vaknade vid 12. Välbehövligt!
Har käkat lite frulle och kollat klart på säsong 7 av vänner, så nu har jag bara 3 stycken kvar!! Sannslöst bra alltså.
Igår var det lite dålig update, jag hade en slappardag. Tog en skön frukost i sängen efter jobbet, sen tog jag en megalång promenad i Wimbledon, sjukt mycket snö var det där, i alla fall för att vara i England : p, och på eftermiddagen gick jag ner för att byta mina förbaskade skor som jag köpte i onsdags för de var trasiga. Det blev en lång historia som slutade med att jag var asförbannad hela eftermiddagen men nu har jag i alla fall ett par hela skor. Jag gick till biblioteket också, så nu är jag medlem där och kan låna MASSOR av filmer där, helt gratis. Jag gillart! 
Kvällen spenderades i Bayswater hos Ida som var sjukt, sä jag höll henne sällskap och kom med kyckling och ciabatta och ton av godis. Suss och Maya slöt upp sen, och vi försökte att kolla på film men det slutade med att vi satt och pratade och nördade på facebook. En trevligt kväll alltså!

Idag får vi se vad som står på schemat, börjar jobba halv 6, men innan dess så kanske det blir att träffa Maya, kanske att ta en promenad, kanske att läsa ut min Barrack, kanske nåt annat. Vi får se. Fint : )

Hej Kompis


Martin sommaren 08

Jag pratade precis en sväng på facebook med min mycket goda vän Martin, och om ganska precis en månad landar han på brittisk mark för att bo här i en månad, VILKET JAG GER TUSEN TUMMAR UPP TILL. Världens finaste och bästaste Martin kommer hit, det blir inte mycket bättre alltså : )
Idag åkte jag in till London för att byta in min jacka som jag fick i julklapp mot en mindre storlek, men det fanns inte så jag fick ett tillgodo-kvitto. Jaja, det får lösa sig på något bra sätt.
Precis när jag var på väg att börja gå mot bussen så ringde Anna mig och sa att hon också var i stan, så vi bestämde oss för en fika. På väg till Café Nero gick vi förbi ett ställe som såg trevligt ut, så vi gick in och damn! Det ska bli mitt nya stammis, helt klart. Killen bakom disken fattade att vi var svenskar och berättade att det är en dansk kedja och att han själv var från Danmark. Ännu fler anledningar att gå dit, förutom de delikata smoothiesarna, sjukt goda paninis och den härliga inredningen. Lovley!

Bilder kommer när jag orkar gå upp och hämta kameran : )

Sveriges sämsta Planner?

Ännu en dag som inte alls blev som jag planerat. Men, jag klagar inte! Jag har nämligen haft en fin och lugn dag. Fixade till lite i rummet, har tagit ner allt julpynt! Känns lite tomt faktiskt, fast jag har ersatt det med lite DVD:er uppe på väggarna, och lite annat också : )
Skypade som sagt med Hedvig på förmiddagen, jag tycker verkligen att hon ska flytta hit alltså. Det vore himla trevligt.
Tog mig en tur ner till High St. för att köpa ett par skor som jag spanat in och äntligen bestämt mig för att köpa. Mina andra boots har gått sönder, så jag är i valet och kvalet om jag ska behålla dem och försöka laga, eller om jag ska lämna tillbaka dem. Hm.
Satte mig på Starbucks och läste lite i min Barrack och gick även till banken, så nu har jag officiellt pengar på mitt kort!! Koolt va. Japp.
Jason och Satu är på bio ikväll, så jag sitter här och slappar i soffan alldels själv, mycket trevligt! Har kollat på lite vänner, otippat, och nu tiitar jag på film. Jag gillar mitt liv! Sov gott kompisar!

Mina fina skor för £25 istället för 50!


På tal om skor, det har snöat hela dagen idag, kanske 1,5 cm som ligger på marken, OCH DÅ KOMMER MOON BOOTSEN FRAM! Annars klarar man ju inte ens av att gå utanför dörren?


Avas fantastiska snögubbe!


Putney High

Idag har jag hållit tummarna hela långa morgonen, för Mae har haft sitt "prov" för att komma in på Putney High School, skolan där Ava går (+ Gordon Ramseys och Roman Abramovichs barn, ehehe). Förhoppningsvis gick det bra så hon kommer in, det ska tydligen vara en av Englands bästa skolor.
Idag ska jag först nu, om bara hon kan logga in nån gång, skypa med Hedvig och sen tänkte jag ta mig en kort promenad nere vid floden, och sen ska jag sätta mig på Starbucks och ladda ner musik + kolla på julkalendern. Japp, fin dag. Hörs sen!


Namnsdag och -2 °C


Inte världens bästa bild kanske, men definitivt dagens koolaste!

God eftermiddag kära vänner : )
Jag sitter just och har precis tagit en välbehövlig hårtvätt, jag doftar bokstavligen hallon, det var bra köp jag gjorde igår alltså!
Tog mig en promenad på förmiddag, efter att ha kollat på vänner i 1½ timme, och då blev jag helt plötsligt omsprungen av denna fantastiska man! Sjukt imponerad blev jag, trots han kutiga rygg och lite slitna uppsyn så sprang han riktigt hurtigt, sjukt söt. Det är rätt inställning liksom, dagens tummen upp.
Hade egentligen tänkt att sätta mig på starbucks och kolla klart på julkalendern nu på eftermiddagen, men det skulle bli lite stressigt så jag sket i det och gör det imorgon istället. Så nu ska jag gå ner och hämta mig mitt eftermiddagste och så ska fixa fint i mitt rum, sen är det lekdags. Later skaters!

Förresten har jag namnsdag idag, grattis på mig : )

dagens Inköp

Ah, ligger på min bästaste bästa julklapp från mamma och pappa, spikmattan. You gotta love it!
Hur som helst, jag var ju som sagt på stan idag, och jag gjorde tre bra fynd

Bodylotion: £3, Shower Gel: £3 och Body Scrub £5. YES, bara scruben it self skulle egentligen ha kostat £13 så jag är fetnöjd

och sen ett inköp som var bra fast inte fynd. Men damn! vad nöjd jag är med MINA NYA HÖRLURAR :D

Ljudet är verkligen grymt, i alla fall jämfört med ett par ruttna vanliga earplugs och de kanske inte är superkoola, men allt brus och störande ljud stängs totalt ute, helt underbart. Jag dansade järnet här på heltäckningsmattan till Robyn förut, jag gillar't!
Så nu kära vänner väntar ett Greys med grymt sällskap, spiken och luren. Hihi, sov gott Sverige!


Stalker

Det var tur att jag tog mig ut idag in till London, för annars hade jag inte fått en lugn stund på hela dagen. Det är nämligen så att Mae är otroligt glad att se mig, för hon trodde att jag inte skulle komma tillbaka. Deras tidigare Au Pair, Anna, åkte nämligen hem (och jag kom hit istället!) efter ungefär lika lång tid som det gått när jag åkte hem på semester över julen så hon var livrädd att jag inte skulle komma tillbaka.
Så i går när de kom hem berättade Satu att hon räknat hur många gånger de skulle somna innan hon skulle träffa mig, och att hon berättat för varenda en i Frankrike hur mycket hon älskar mig. Fin tjej det där : )
Så nu har jag sällskap här på mitt rum av en viss liten prinsessa som ställer tusen frågor om min Sub som jag äter till lunch och alla bilder på min vägg. Men jag ska inte klaga, hellre det än en skrikande Mae som ger en tinitus.

Jag gjorde några riktigt fina fynd idag på stan, men dem får ni se senare för nu ska vi hitta på något roligt, later!


Imorgon kör vi!


Den här kompisen strålade mig i ansiktet när jag väntade på bussen igår på flygplatsen, du har varit saknad kompis!

Japp, imorgon börjar 2010s första arbetsdag, och det kommer definitivt inte bli den sista. Jag ska lämna in snart, men först väntar ett Greys-avsnitt, long time no see på den alltså.
Dagen blev inte riktigt som tänkt, efter min promenad så var jag alldeles för trött och kände mig lite febrig, så jag satte mig i soffan och kollade på x antal vänner-avsnitt.

Dagens höjdpunkt: När Satu kom med £90 som tydligen var för denna veckan, semester=LÖN. Jag bangar INTE! :D

Sov gott!

...........

Nu är jag förkyld på riktigt! När jag vaknade kunde jag inte prata alls what so ever, och jag är alldeles igentäppt i näsan. Som tur är är jag inte så dår öm och seg i kroppen som jag var för några veckor sen, det var bara en ren plåga.

För tillfället sitter jag och käkar en värdelös frukost, vi har absolut ingen mat hemma så jag äter müsli med soyamjölk och majskakor med philadelphia och kollar på High School Musical 3, jarrå! Inget bättre fanns på Sky så det fick bli så här.
Idag tror jag det blir en promenad, äntligen! Tyvärr blir det ju inte en powerwalk, men i alla fall. Det är ju Wimbledon, det är alltid nåt : ) Sen i eftermiddag blir det kanske en tur ner på High St, Topshop och Body Shop har galen rea. Fin dag! 


Upload

Det blev inte som planerat denna eftermiddag, bra va mamma?
Jag kände att jag inte vill börja året och framförallt inte börja jobbveckan med att vara sjuk, för det är inte roligt nånstans. Så kvällen slutade med att jag drog mig mot Hammersmith, inte uppklädd för att inte bli frestad att gå ut, och mot Maya och Josephine som skulle gå ut. Käkade lite med dem och sen kom deras sällskap för kvällen, Michael och Carlos (?) vilket var trevligt. Kom hem vid halv 11 kanske och nu sitter jag med min tredje kopp te sen jag kom hem och råglor på vänner. Så mycket tillåter halsen i alla fall : )


Back in Town



Hej London!
Strax innan 15 klev jag innanför dörren på 16 Cambalt Rd, jag måste ändå säga att resan gått ganska bra, hann med den tidiga bussen så jag slapp vänta 1 timme. Men fint och skönt att vara tillbaka, ikväll blir det utgång med Maya och Jospephine, och förhoppningsvis Ida och Suss också! Trevligt värre : )
Nu ska jag fixa massa saker, typ packa upp och lägga in bilder, och det bästa av allt, jag ska läsa igenom alla papper och grejer som kommit på posten till mitt BANKKORT! Yes, äntligen. Okej London, nu kör vi!

London Baby

Imorgon kommer jag hem igen, halv 12 landar jag på brittisk mark, brittisk tid. Det har varit grymt skönt att vara hemma och jag är såå glad att jag kom hem, men Damn vad sugen jag är på London igen!! Speciellt efter att ha sett Idas bilder från nyår, vi ses snart flickor!!


RSS 2.0