Avslut, hej då!

Shit, det här har dragit ut på tiden! Jag hade tänkt att så fort jag satte foten på svensk mark skulle jag avsluta bloggen här (detta äventyr är ju slut liksom..), men jag har varit för upptagen! Jag har slappat i soffan med Ida, åkt till Djura och hälsat på mormor och morfar, badat massor, läst böcker, träffat världens bästa Dalida och slappat ännu mera.

Idag hängde jag upp de sista kläderna som legat på golvet en vecka och stirrat surt på mig, vilket då fick mig att inse att det var dags att säga hejdå till min kära London-blogg. Imorgon börjar nya äventyr, förhoppningsvis, och beroende på vad som händer kommer jag uppdatera omgivningen med mitt otroligt intressanta liv på min gamla blogg hannalinea.blogg.se

Hoppas ni följer med mig dit. Tills vi hörs igen, ha det gött!

STOR LONDONKRAM!


Söndag

Idag har jag
- gått upp kvart i 8 och legat i soffan tittandes på Wizards of Waverly Place
- åkt och tittat på Avas gymnastikavslutning.
- varit i Kew gardens med Ava, Mae och Gordon.
- somnat i fåtöljen och blivit väckt av Mae som stack upp ett körsbär i ansiktet på mig.
- ätit god nibbles-mat och myst med Cherry.
- tittat på VM-finalen i soffan med hela familjen Barron/Macdonald.

En fin, utmattande dag!

BATH

Igårkväll tog jag mig en tur till the Boat House med Kim, vår sista kväll tillsammans! När vi halv 2 utanför gatan på Wahoo insåg att det var hejdå för gott (okej, kanske inte för gott, men i alla fall för närmaste 2-3 åren) så blev det hemskt sentimentalt och ledsamt. Jag kommer verkligen sakna henne, en otroligt skön och trevlig tjej som vet vad hon vill och visar andra människor sin uppskattning. We've hade some good times!

Hur som helst, om 80 minuter ska jag befinna mig utanför Alex's hus för han, jag och Sam + kanske nån mer som jag inte vet om, ska åka till Bath! Wohoow, detta omtalade ställe som vi aldrig har kommit iväg till förns nu. Jessica (Satus bästa kompis som är här i några dagar) övertalade mig att åka, tydligen ska det vara väldigt fint och sevärt. Jepp, så kan det va! Nu ska jag styra upp mitt rum lite, försöka packa lite till och sen göra mig i ordning för dagens bestyr! Later!

MESS



Shit, halva (BARA HALVA) min garderob ligger just nu på golvet i väntan på mina resväskor. Trodde jag skulle få ner dem i eftermiddags, men så blev inte fallet.
Men jag klagar inte,  istället för att packa kollade jag på Benjamin Buttons otroliga liv och grät halva ansiket av mig. Fint!


Något som gör mig ont i hjärtat att berätta, är att jag lidit en stor förlust. Mina älskade svarta ballerina skor har sett sina sista nattklubbar, då de är så trasiga och sunkiga och stinkande, att bara soptunnan fanns kvar att besegra. Hejdä kära vänner, ni har varit mig trogna, höger och vänster! Nu: sovdags!

Gudfadern, Amelie och Tom Cruise

Ah, nu har jag ett mission!! Fy vad roligt att ha något vettigt att sysselsätta mig med. Det är nämligen så här att jag faktiskt ska göra två konståkningsprogram till hösten, till Amanda och Evelina närmare bestämt! Mer än två kommer jag inte hinna med, eftersom jag förhoppningsvis kommer att bo och jobba i Stockholm. Men de här två ska jag nog lyckas klara av :)
Så jag är i full gång med att leta musik till en av dem. Evelina har tydligen bestämt sig för att åka till Mission: Impossible-musiken, så mitt stora frågetecken är Amanda. Jag har hittat några bra förslag dock, Amelie från Montmartre har väligt fin musik i sig, likaså gudfadern. Har ni några tips på bra filmmusik/annan bra instrumental musik = LANGA HIT! Tack på förhand, vänliga hälsningar Hanna!

Jobs Done!

AH, ljuvligt. 15 kg saker som behövts göras har under dagarna lyfts från mina axlar. Bland annat har jag idag stäng mitt konto på banken, + lämnat in överflödiga tub-kort. Rummet är rätt utrensat, har sorterat bort massa gamla kartonger och tagit ner alla bilder från väggarna. Det börjar bli tomt! Tänkte ta itu med mina smycken härnäst, tillsammans med Prostens barnbarn (Vad är grejen med mig och ljudböcker?! Det är så himla bra sällskap, och eftersom jag lyssnat igenom alla Harry P-böckerna så kände jag att det vore kul med lite omväxling innan jag börjar om med bok 1 igen...) I övrigt händer det inte så värst mycket här. Idag var det en vecka sen Maya åkte till Italien, det känns snarare som 3? Har hunnit med mycket sen dess kan jag säga. Men hur som helst, jag försöker bli av med min förkylning som fortfarande håller i sig rätt så rejält = jag kan inte göra så mycket annat än sitta på mitt rum och låta timmarna gå.. Så roligt är mitt liv :) Om exakt 1 vecka grejar jag förmodligen med allt det sista fixet innan bilen går mot Heathrow! Vad gör ni, förbereder er för min hemkomst?!

The Final countdown.

Efter en helg full av turistande tillsammans med MAMA, min älskade älskae mama, + Aron och Lotta, räknar jag nu ner på riktigt. Om 9 dagar vaknar jag upp och det är dags för den sista hemfärden. Det kommer gå fort som tusan, för listan på att-göra-saker är lååååååååååååång. Ínga klagomål dock, att hålla mig själv upptagen med allting är det bästa för att få tiden att gå. Ikväll tänkte jag börja med att... äsch, jag har ingen aning om vilken ordning jag ska ta allt i. Men nånstans får jag väl börja!

RSS 2.0