Sårupdate



Mitt sår mellan ögonbrynen går framåt, idag är det större och rödare. Japp, nu måste jag skynda att jobba!

detta fält måste fyllas i.






Fina, fina familjen Petersson: Mari, David och Karin : )


En mindre seriös Hanna provar mössor på killavdelningen. Ny fin sjal också, den fick jag av mamma från Portobello Road.


Ny, fin T-shirt som inhandlades på TopShop. Endast £12, KAP!

Jag har sprungit 9 km och är svintrött. Imorgon ska jag åka till Maya och äta frukost. Nu ska jag sova. Godnatt!

dunderklumpen.

Det är jag det.
Låg i min säng och tittade på ett Greys Anatomy avsnitt. Låg inte riktigt bekvämt så jag satte mig upp för att rätta till det. Tappade balansen en sväng och fick datorn som jag hade i knät rakt emellan ögonen. Undrar hur fint det jacket kommer vara imorgon. Blir det blått kanske? Eller bara en sårskorpa. Den som tittar in imorgon får sig sitt svar (oooooh vilken cliffhanger va?!)




Ser ni eller?! jättejacket nr. 1. Det gör lite ont faktiskt.

Day off



Satu kom ner till mig i köket i morse när jag tog undan disken, och sa att hon inte behövde mig eftermiddag. Så det innebär att jag är ledig i 22 timmar framåt, vilket jag inte riktigt bangar på : ) Dock är det lite jobbigt, för jag vet inte om hon kommer "byta" dom timmarna som jag får ledigt mot någon annan gång... Men men, jag ska njuta av dagen i alla fall. Idag ska jag träffa Mari, David och Karin som är här på besök. Sen blir det en löptur på gymmet, och ikväll ska jag slappa järnet. Cheers!


Vecka 13

Shit, jag hade ingen aning om att det redan gått 13 veckor av det nya året. 15 till och sen står jag på svensk mark igen.
Dock så väntar annan mark denna veckan:
- Idag, imorgon och på onsdag blir det gym för fulla muggar, sista tre dagarna av mitt medlemsskap så nu ska jag kämpa!
- Idag anländer även Mari, Karin och David, friends of the family, så det ska bli kul att träffa dem! Vet inte riktigt när och hur, men något ska vi i alla fall få ihop : )
- Torsdag blir ännu roligare, tordag = FRANKRIKE. Jag bangar inte på 20 grader och sol och strand. Hoppas bara att det blir sånt väder och inte massa regn och rusk. Japp, det hoppas vi på.

Nu: försöka återupphålla mitt löfte om superhurtighet på gymmet. Ångest...


I leave it for the pictures to tell the story.


























Nu sitter jag i mitt rum, som är trippelt så tomt som det var igår kväll. Vi, mina kära päron och jag har haft en riktigt, riktigt fin helg. Vi har gjort hur mycket som helst, och gått och gått och gått och gått. Det har vi gjort jättemycket. Men åh vad fina dom är, fina fina fina mina parents. Nu ska jag bädda ner mig i min egen säng igen (jag har sovit på extrasängen, och det är inte vad min rygg är van vid, om jag säger så...) och sen väntar en ny vecka imorgon. En ordentlig update om mina spännande äventyr som väntar får ni imorgon (det är pressat schema från 7 imorgon bitti!). Godnatt!

äntligen.



Nu är de här!

HEJ HEJ HEJ HEJ HEJ

AH, om ganska precis 12 timmar kommer jag att öppna dörren här på 16 Cambalt Road för MAM & PAPS. Hur fint låter inte det?!

Dagen kommer i övrigt vara ganska så fullbokad:
- Tvätta massor
- Dammsuga
- Besöka Ida och ta en snabbtitt i hennes rum och hus.
- Gymma....................
- Städa toaletten
- Släpa in Avas extrasäng in till mitt rum.
- Jobba
- Försöka andas

Wish me luck!

Ice Skating


Taggad tjej på tuben!


Ännu mer taggad tjej @ the ice rink!

Gårdagsäventyret blev minst sagt lyckat. Ava var hur duktig som helst på att åka, och vi hade riktigt riktigt mysigt där borta på rinken. Allting gick som smort, att ta sig dit, på isen och att ta sig hem. En riktig fullpott, det ska vi göra om : )

(jag hade nästan glömt bort hur mycket jag Älskar att åka skridskor. Men som satttes MJ på med Man in the Mirror, and it all came back to me. I höst tjejer, i höst!)


Back to basics.

God eftermiddag! Klockan är nu 13.35 lokal tid, och jag har nu på förmiddagen varit på promenad med Maya i Ravenscourt park, den ligger några minuter hemifrån hennes hus. Efteråt käkade vi lunch i form av riktiga mackor med ost och gurka på, inte det brittiska bajset med lamt vitt bröd och philadelphia-ost på, nej nej nej. Det här var riktiga, hederliga, ordentliga söndagskvällsmackor : ) Hur. Gott. Som. Helst.

Nu på eftermidagen ska riktigt spännande grejer hända. Det är nämligen så att Ava och jag ska åka skridskor! Det ligger en rink ungefär 20 min härifrån med tuben, ungefär där Susanna och Frida bor, så det är lätt och bra att ta sig dit. Det är tänkt att jag ska lära henne lite grunder och bara ha lite kul, men vi får se hur det går. Om jag känner den damen rätt så har hon alltid några överraskande humörssvängningar väntandes i rockärmen... Jag ger er en update med bilder och berättar hur lektionen gick när vi kommit hem. So long!

Gympartners




Idag klockan 11.30 ska jag, Maya och Ida träffas utanför mitt gym och köra lite styrka tillsammans. När jag joinade gymmet fick jag nämligen tre stycken gästpass gratis. Jag tror ett pass är värt £15, så man bangar ju inte på det liksom : )
I övrigt så ska jag mest syssla med att förbereda mammas och pappas ankomst på torsdag, bland annat ska jag skicka en vägbeskrivning hem hit till huset eftersom de ska ta sig hit alldels själva från Fulham Broadway (jag är barnvakt så det blir lite svårt för mig att komma och möta dem). Solen skiner, typ 8 grader varmt. Dagens update, ciao!


16

Imorgon har jag 16 veckor kvar här, det är ju stört. Har bockat av 20, och 16 kvar. Aaaaaaah, helt helt stört verkligen.
Jag är sjukt seg med att ta mig iväg till gymmet, idag är det löptur som gäller och jag har ingen vidare lust alls att stå där och knata i en timme... Blöööh, tur att jag sagt upp medlemsskapet nu, det slutar sista mars vilket ska bli otroligt skönt. Jag har liksom ingen lust att mina tre sista månader här spendera två timmar om dagen på ett svettigt gym. Det har varit rktigt skönt att ha det lite som ett "andra hem", men nu får det vara nog. Mer spännande saker än så väntar denna vår.
I brist på annat (och som ett försök att fördröja mitt gymbesök ännu lite till) får ni lite mobilbilder som jag inte lagt upp än : )


Nya fåtöljen från B&B Italia. Ni vill inte veta vad den kostar. På riktgit, det är snuskigt mycket pengar!


Softa solbillor från TopShop! Ehhhh-...


En riktigt snygg väska, också från TopShop, som jag verkligen funderar på att investera i.


Megahitsuccén som nu kommit som film hit til UK! Man ser verkligen folk ÖVERALLT läsandes den här boken... vi satt igår och försökte komma på vad alla tre böckerna heter på svenska men kunde inte komma på det, vi är för vana vid de engelska titlarna!

Söndagkväll



Så här spenderades min söndagkväll, en lite halvbränd omelett med ett par Vänner-avsnitt i ett tomt och alldeles tyst hus. Det är inte så att jag bangar på det : ) Godnatt folks, nu ska jag drömma fina drömmar!

I'm alive!


Idas outfit för dagen : )


Min outfit för dagen, som jag väl inte kände mig 100 % i... Men, ska man vara tidsenlig swingdansare så ska man!

Hej kära vänner!
Gårdagen var riktigt spännande, fast fick ett lite abrubt slut. Jag gick upp klockan 7 (viiiiidrigt tidigt, I know!!) och var sedan klockan 9 på Wellington Hotel där ett par scener ur filmen "Booked out" skulle spelas in.
Filmen handlar om 3 stycken "flat-mates" och hur deras liv flätas ihop under omständigheterna.
Det som vi var med och spelade in, utspelade sig en kväll på en Swing-dans klubb/lektion, det var alltså därför som Ida och jag var med, vi skulle vara klubbmedlemmar som kunde dansa swing!
4/5 bestod av att vänta på allting: vänta på att få information om dagen, vänta på costume, vänta på hair&make-up, vänta på att få komma upp till inspelningen, vänta på att de skulle börja filma, vänta på lunch, vänta på att lunchen skulle sluta... ni hajjar grejen.
Jag var med på en scen där jag stod i ett hörn och småpratade med tre andra, fast vi fick inte prata högt utan bara mima, man kände sig sjukt töntig!
Sen när den viktiga scenen skulle börja spelas in, när själva swing-lektionen skulle vara, då blev jag tvungen att gå. Jag skulle nämligen börja jobba kl. 19, så jag skulle behöva gå vid 5 för att hinna hem i tid. Så runt klockan 16, när allt skulle komma igång och faktiskt filmas (vi hade övat typ 50 gånger på alla steg och hur allt skulle funka) så blev jag tillsagd att gå, för att jag eftersom jag skulle gå tidigare inte skulle kunna vara med hela filmningen och ja, ni fattar. Så basically, hela dagen var lite av en waist eftersom jag övade in allting men fick faktiskt inte filma nåt. Dock var det koolt att få se hur allt funkar, men lite bitter var jag ändå...
Så, 16.15 begav jag mig därifrån, tog mig hem, la tjejerna och sen så kollade jag på Titanic och tjöt som en gris. Det var ganska skönt det också måste jag villigt erkänna. Pratade med Ida senare på kvällen, och hon hade kommit hem 22.15, då låg jag nerbäddad i sängen halvsovandes! En spännane dag blev det i alla fall : )


"Booked out"



+


= ?

Ni har ingen aning om vad jag ska göra imorgon hela dagen... ; ) hihihihi

Little Miss Tidy




Japp, that's me! Jag har precis varit hemskt hemskt ambitiös och:

1. Dammsugit hela min matta, det finns inte en endaste noppa kvar på denna förbaskade vita heltäckningssaken.
2. Städat toaletten, Inklusive duschen!
3. Torkat av alla ytor från damm och tefläckar.
4. Packat ihop grejer som mamma och pappa jättesnällt ska ta med hem åt mig.
5. Eh... det var nog det!

Nu ska jag strax bege mig iväg till gymmet och försöka träna bort denna extremt otrevliga träningsverk jag har från igår, boxningspass med Kay är inte att leka med kan jag säga. Hela mina överarmar + min rumpa (av alla ställen?!) känns som två stenblock att bära runt på.
Efter gymmet ska jag bege mig mot västra Putney där Kim bor, hon ska bjussa mig på hemlagad lunch : ) Det blir gött, nu måste jag bege mig om jag inte ska bli allt för sen i min planering. Later Skaters!

Bayswater

Sitter här i soffan hos Ida, Susanna och Frida och softar lite. Planen var att ta oss iväg till nån pub och hänga med alla irländare, men det verkar bara vara jag som fortfarande är taggad, så jag tror att det blir så att jag åker hem till Putney igen och kollar på Min Bäste Väns bröllop, som går på E4 ikväll. Snor lite bilder av Ida som ännu inte sett dagsljus ; )




St. Patricks Day


Det går framåt, kortklänning och jeansjackan är inte långt borta nu... ; )

Idag är det St. Patricks Day, vilket ska firas med utgång tillsammans med Ida och resten av flickorna i Bayswater. Vad gör ni en onsdag som denna?

Putney Pals


Nya solglasen, sjukt nöjd tjej!


Idas Rockey Road-muffins och min Raspberry/White Choccolate


Fina fina Ida!


Ingen vidare idé att köra min syster Idas obsession från hennes första år i högstadiet, brillorna på huvudet. Dom fastnade...


Visst syns det en liten rand?!

Hade en riktigt grym förmiddag med Ida, vi strosade lite på High Street, jag investerade i ett par nya solglajjer, vi köpte oss varsinn muffins från Costa, och satte oss sen med Coldplay i högtalarna ute på balkongen, solning i två timmar, check! Och vet ni vad..? Jag har bokat hembiljett idag :) I could not be more excited, 13 juli ses vi Sverige! Pusspusspusspusspuss!


Terriffic Tuesday




Våren är i full gång, färska blommor överallt : )

Godmorgon!
Jag har ledig dag från gymmet idag, riktigt skönt att ha en slappardag. Ida kommer hit vid halv 11, och vi ska ha en mysförmiddag, typ gå en promenad och dricka Te och bara softa. Har inte träffat henne på typ en helv vecka, så det ska bli himla fint, har saknat henne : )


Life is Good



- Det är strålande sol utanför fönstret
- Det är varmt
- Jag har precis gjort min ansökan till höstens studier, även om jag inte tänkt att plugga nånting.
- Ännu ett Glee-avsnitt går på TV ikväll
- Jag har massor av nya fräknar på näsan.
- Sparpengarna på bankkontot sitter tryggt där de ska.
- Mamma och pappa kommer på besök om exakt 10 dagar.
- Ida flyttar till Putney på söndag.

Bangar jag på det här?


NEJ

Borough Market


Dagens sällskap, munnen full av honungskanderade mandlar!


Massa olika ölsorter. Hit ska vi gå Pappa, I think you might like that ; )




Stället där jag köpte min burk oliver, gröna med kärnor i en marinad av vitlök och basilika. YUM!

Igår var jag och min kompis Kim alltså på en väldigt känd matmarknad här i London, Borough Market. Satu har pratat jättemycket om den och prisat den ända upp till himlen, och Kim hade också hört mycket bra om det stället, så vi bestämde oss för att bege oss dit.
Med tåget gick det rätt så fort, tog oss ungefär en halvtimme att ta oss dit, men det ligger en bra bit bort, ända vid London Bridge.
Själva marknaden var först lite av en besikelse, det var upplagt på ett ganska så konstigt sätt och det verkade bara vara jobbigt och rörigt. Men efter att vi strosat runt i säkert 1½ timme så märkte jag att jag nog tyckte att det var ganska mysigt där. Det var mycket folk, och mycket rörelse, försäljarna var allihopa jättetrevliga och det var massa god mat överallt, allt från bakelser och naturgodis till oliver och ostar till rökt korv och rått kött. Definitivt värt ett besök om man gillar mat och matupplevelser med hög kvalité : ) Jag kom hem med en burk gröna oliver samt en baotastor brownie, som tyvärr inte var den smaksensation jag hoppats på, men ändå hyfsat god. Oliverna däremot var typ det godaste nånsin. Kim shoppade loss rejält och köpte olivolja, världens starkaste chili, nötter, en brownie hon med och två kiesh. Ännu en lyckad utflykt!


Moment 131



Idag är min 130:e dag här i London, helt galet vad tiden går fort?! Imorgon väntar alltså moment 131, att ta sig igenom ännu en måndag med morgon, eftermiddag och kväll.
Om mina beräkningar stämmer så har jag 119 dagar kvar, innan planet går hemåt Sverige igen, i början av Juli. Det känns bra och dåligt, men egentligen känns det inte alls. Jag har så himla mycket annat att tänka på, så det blir liksom att veckorna och dagarna bara går.
Jag ska ta mig iväg mot gymmet nu var det tänkt, men i eftermiddag ska ni få en ordentlig update om vad jag gjorde för spännande igår!
Ciao!

Exhaustion

Jag har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv.
Eller jo, det har jag verkligen. Men just nu känns det inte så. Så mina damer och herrar, jag ville bara medela att jag överlevt dagen med bravur måste jag väl ändå få säga, inga totalt kaotiska situationer och båda flickorna Macdonald ligger tryggt i sina sängar och sover som stockar.
Imorgon ska jag och Kim bege oss iväg till Borough Market som är en jättekän matmarknad i östra London. Ska bli kul att göra någonting annorlunda. Jag återkommer imorgon med bilder och återberättelse. Sov gott!

42 kilometer




Ja, nu sitter jag äntligen här i sängen och ska bädda ner mig, välbehövligt tidigt kan jag säga för det var längesen jag var så här himla trött.
Hur som helst, Satu har alltså idag lämnat England för helgen för att åka ner till Italien där hennes bästa vän Jessica bor. Så från klockan tre i eftermiddags så var det fullt ansvar för mig, fram tills klockan 7 ikväll när Jason kom hem. Och imorgon, ah, det kommer bli ett riktigt marathon. Jag har tjejerna hela morgonen, och sen slutar Mae dagis klockan 12 så då är det hon och jag som ska hänga fram tills 3, då går vi och hämtar Ava och sen kommer Jason förhoppningsvis hem runt 7 nån gång. Pjuh, vi får se hur jag mår imorgonkväll. Wish me luck!

Nostalgi


Mysfaktor på hög nivå!



Idag när jag städade tjejernas rum på morgonen fick jag en riktigt nostalgitripp. Det första jag såg på Avas skrivbord var boken "Det susar i säven", fast på engelska så klart! Det är för mig när vi var hos farmor och farfar, Farmor läste den boken massor med gånger för oss, och jag får upp massa minnesbilder från alla dom sidorna. och TV-programmet!! Shit, it's all coming back to me.
Andra flashbacken blev när jag såg en klubba som låg på en byrå, en sån här Melody-pop. Det var "it-klubban" när min familj, + 3 stycken andra familjer åkte till Gran Canaria, hösten 99? Hur som helst, alla barnen käkade sånna hela tiden, Ida till och med tog hem en, och sparade på den i kanske 2 år? Haha, sannslöst vad man kommer ihåg grejer ibland!

nu är det bråttom, ner och hänga min tvätt innan jag ska hämta Ava och från kl. 3 i eftermiddag kommer det vara focus on, för Satu ska bort över helgen. Ger er en full update ikväll innan jag somnar! Later Skaters!

Roadrunner (och Happy B-day!)

Jag vill starta detta inlägg med att tillägna rubriken till världens finaste Aron som fyller hela 9 år idag!! GRATTIS KOMPIS, jag saknar dig och hoppas vi ses jättesnart!


Aron och jag på Idas student, Juni 2007!

Jag är ju inte direkt en roadrunner förresten, eftersom jag bara springer på löpband nu för tiden, men det låter ju så himla mycket koolare med Roadrunner vs. löpbandsrunner så vi kör på det. Alltså, roadrunnern Hanna har varit i farten igen, jag var på gymmet idag och sprang min timme på bandet. Det gick fruuuuktansvärt segt att ta sig dit, jag och Maya hade nämligen varit på en promenad innan och sen gått och tagit en kaffe, så min varma, sköna säng tillsammans med en bok när jag kom hem lockade ganska rejält. Men, beslutsam som jag var tog jag mig ändå iväg, och det är jag hemskt glad att jag gjorde för att det gick verkligen så himla bra! : ) Var jätteskönt att få igång benen efter en hel veckas uppehåll, och det gick så bra att jag till och med ökade upp till 10 km/h sista tio minuterna. Bra jobbat mig själv! I'm getting there...

Idag är Grandpop här så vi får se vad eftermiddag kan innehålla. Jag vet i alla fall att kvällen innebär Arts Club med vanliga flickorna, + Idas och Susannas kompisar från Sverige + Karin, min kompis här från Putney. Kul, see you later!

Stardust


Ida, det var ju Robert de Niro som var kaptenen på skeppet, hur kunde vi inte komma på det?!

Igårkväll var Ida här på besök, hon kom strax innan sju och vi skulle titta på filmen Stardust som jag spelat in på plannern (sparas på något konstigt sätt på en hårddisk i TVn).
Vi drack lite te och youtube-ade massa klipp innan vi bäddade ner oss i biorummet med chips och godis framför projektorskärmen. Jag tyckte den filmen var ganska läskig, eller lite småjobbig rättare sagt, fast ändå en fin film. Jag har sett den en gång innan, hemma hos Sara och Agnes på Strandvägen, men det var ju så himla längesen så det var ändå inte fel med en refreshment.

Idag ska jag gå till gymmet, alldeles precis nu faktiskt, och sen ska jag slappa järnet med en ny bra bok: Moment 22 av Joseph Heller. Jag fick den av M&P i julklapp, men har inte kännt för att läsa en förens nu, jag tror att den kommer vara riktigt bra dock! Japp, nu drar vi igång, later!

Gårdagens bravader.






En lång och skön sovmogon blev det igår morse, följt av en tur till gymmet. Sen blev det snabba puckar med att göra lite matsäck, för vi kom på den brilljanta idén att ha picknick i parken : ) Så jag slängde ihop lite pitabröd och gick och köpte juice, sen bar det av till Kensington Gardens.
Vi hade riktigt mysigt i 10 minuter, med musik i mina högtalare och god mat, men sen blev det så jäkla kallt (det blåste typ 30 m/s) så då satt vi mest och frös. Men det var fint så länge det varade, det måste vi göra fler gånger! (dock när det är lite varmare gärna, lika mycket sol men bara nåååågra fler plusgrader ; ))


Homeparty

Gårdagskvällen blev en lyckad historia, hade riktigt trevligt faktiskt! Det var fest hos Alex, Mayas kompis som hon lärt känna i Spanien, vilken bor här i Putney. Det var någon slags reunion för de gänget som träffades där nere, i Spanien alltså. Hur som helst, det var lagom mycket folk och det var så himla skönt att bara få dansa järnet i strumplästen, utan höga klackar eller på ett fullproppat klubbgolv. Bilder blev det inga, för jag mitt pucko glömde kameran. Men, när det väl dyker upp några på fejjan så snor jag dem och lägger upp här ; )

Nu ska jag iväg till Kensington gardens, vi ska ha picnick och eventuellt joina in på en fotbollsmatch som killarna skulle dra ihop. Vi får se hur det blir med det! Nu måste jag rusa, ciao!


Välkomna kära vänner, välkomna : )

ensam hemma XVIIII


Jag hade tänkt att se lite glad och uppåt ut, men bilden togs lite för snabbt. Hälsningar från en sjukling!

Helt tomt i huset idag, hela långa dagen! Familjen Macdonald/Barron är på väg till Satus syster som precis fått en liten Baby Helen : )
Så jag är aaaall alone i detta mansion, och det har jag firat med en lång, god, stor frukost med sällskap av Mary Poppins på TVn "Mary Poppins, Practically Perfect in Everyway".
Igår hade jag min första PT-session och ursäkta yttrycket, men SATAN I GATAN vad det var jobbigt, första kvarten höll jag på riktigt på att falla ihop på golvet i en pöl. Dock var det kul, jag boxades som bara den och idag så, ja. Jag är inte i toppform. Mina misstankar säger mig att mitt livs hårdaste träningspass kombinerat med nån liten förylning som smugit sig på, inte är den bästa kombinationen. För i nuläget, skakar mina armar så mycket att jag inte ens klarade att måla naglarna utan att måla över hela händerna, det är knappt så jag orkar skriva på tangentbordet. Så nu, nu lämnar jag in för Jule Andrews och Dick van Dykes ljuva stämma. Later!


70 timmar

Från och med klockan 9 imorse startade min 70 timmar långa ledighet, det är inte så att jag bangar!!! Ava ska på playdate och Mae ska på kalas, så jag behövdes inte i eftermiddag = ja tack. Så min dag ser väl ungefär ut som så att jag ska läsa lite i min bok nu, halv 12 har jag min första PT-session med Kay, boxning ska det bli! Sen hem och duscha, äta och vidare till Bayswater där jag först ska göra ett besök hos Susanna på Office och sen kanske Ida och jag tar oss en sväng innåt stan för en shoppingtur. Och just det, strålande sol och blå himmel ; ) Ciao!




Imorse när jag gick på toa lade ja märke till handdukarna där inne. Missoni stod det på lappen. Vad kommer här näst, toapapper från Gucci?

Change is coming up


Mammo och pappa kommer om exakt tre veckor!!


Snart sommar :D

Idag vaknade jag upp kvart i 7 när klockan ringde, ändå hyfsat pigg och fräsh. Jag låg ju dock i sängen redan 20 i 8 igår kväll så det kanske inte var så oväntat, att man känner sig utvilad efter många timmars sömn alltså : )
Så nu ärdet nya tag som gäller, jag ska uppskatta mina dagar här och allt fint som jag faktiskt har i mitt liv. Till exempel mitt fantastiska gymkort som idag ännu en gång ska användas, tror det blir ett hårt styrkepass idag. Japp, så får det bli : ) 4:e mars, here I come!

Bajs.

En bajseftermiddag. En riktig jävla bajseftermiddag. Nu gömmer jag mig under mitt täcke med min bok och hoppas att det är tio år framåt i tiden när jag vaknar imorgon bitti.

Glassigt!






Årets första fräknar!

Om det här inte är vårkänsla, då vette sjutton vad som är det. Jag har haft den skönaste förmiddagen på länge, jag log konstant från 11 till halv 2, då jag satt ute på altanen och lät solen vila sina strålar mot mina kritvita armar och kinder. Dock inte så länge till... ; )

Outerior design.

Jag såg precis på tyda.se (en asbra sida när man vil översätta svenska till engelska eller vice versa) att outerior inte är ett riktigt ord, men det struntar jag i.
Idag på eftermiddagen lekte jag, Ava och Mae utomhus hela eftermiddagen, kurragömma och massa andra lekar. Mae ropade också helt spontat till mig när hon satt på toaletten "Hanna! I love you" Och ungefär där någonstans smälte hon mitt hjärta.
Jag passade på mitt i allt lekande att ta lite kort på huset utifrån också, kanske kan jag komma mig för att ta lite kort inomhus också?


Utsikten från terassen/balkongen.


Lite sne och skev bild, men här är vårat Mansion ; )


Uppifrån och ner:
Gul cirkel: Satu och Jasons sovrum
Röd cirkel: Maes rum
Blå cirkel: Avas rum
Svart cirkel: Vardagsrummet/loungen
Grön cirkel: Köket

Sunshine on my Shoulders


Jag skulle inte banga på varken brännan eller sällskapet : ) Fina mormor och morfar!

Fin låt av John Denver! Finstämd och lagom vårig. Den passar alldeles excellent in på dagens väder till råga på allt, blå himmel och solsken, 8 grader varmt : ) Jag firade det med en halvtimme ute på terassen tillsammans med Harry Potter i öronen och en filt över mig. Hoppas det fortsätter så här imorgon också, det skulle göra mig extremt lycklig!
Nu är det dags för ett klädombyte, från handduk till jeans och kofta, sen iväg mot Putney High School. Ciao!

RSS 2.0