Ny månad, nya tag



Snart slut på helgen, som på en nivå har varit skön och slapp och välbehövlig. Men som på en nivå har varit deppig och självdestruktiv och inte vidare värst.
Men, imorgon är det Mars vilket innebär att våren INTE är långt bort alls. Det är någonting bra. Något annat bra är att jag har fina vänner, en fin familj även fast dom inte bor här och en himla skön säng. Imorgon rycker jag upp mig. Japp. Godnatt


Sundat Morning

Det kanske inte är morgon längre i och för sig, men vi säger så i alla fall! Jag sov ända till halv 12 idag = 12 timmars sömn, välbehövligt kan jag säga! Det var stört skönt att få vakna upp och inte känna att man fortfarande inte är ordentligt utvilad (vilket har varit fallet i 3 veckor nu..)
Igår höll jag mitt löfte, jag slappade järnet, skypade med M&P en stund, och från halv 5 till klockan 21 satt jag nere framför TVn med sällskap av gänget i Vänner. Störtskönt, precis vad jag behövde.

Idag fortsätter jag på slapptemat (har Coldplays Viva La Vida-platta på i doc-stationen vilket bidrar skarpt!), dock med lite träning inblandat. Ska precis gå ner till gymmet och köra ett styrkepass tänkte jag mig, kanske springa en kortis efteråt och sen gå hem, käka något gott till lunch och sen göra något annat slappt, påbörja en ny bok perhaps? Jag gillar't! Puss på er fina vänner, saknar er!


Thirst

Gårdagskvällen: Ida och jag drog in till Picadilly och Sports Café för att träffa Idas f.d. arbetskamrat, franska Chris och hans två kompisar och drog sedan vidare till Thirst i Soho. Halvgalet är ordet för kvällen, but i don't kiss and tell så det är allt jag bjuder på, halvgalet! Kul var det i alla fall ; )

Termometern visar 10 °C, halvmolnigt med solglimtar då och då. Min dag ska spenderas i pyjamas med sällskap av antingen Vänner, Grey's Anatomy eller en bra bok. Något som inte har hänt på tre veckor. Over and out!


kändisspaning


Direkt från röda mattan!

I morse i köket när Satu och jag som vanligt hade vår morgonkonversation, om gårdagskvällen och planerna för helgen, så ploppar hon hur sig "men just det, jag såg ju Johnny Depp igår. Han kom ingåendes i resturangen där Gemma och jag var" KOOLT. Hon och hennes kompis var alltså på ett hotel som heter The Baverly (eller nåt sånt) och käkade på deras resturang. Och hoppsan, där kommer Johnny Depp gåendes. Han hade tydligen precis kommit från premiären av hans nya film, hajpade Alice i Underlandet. Japp, jag tycker det var KOOLT!

Idag på morgonen, efter att jag lämnat Ava på skolan, kommer jag hem till hallen och ser att doftljusen på bordet i hallen är tända vilket de bara är när folk ska komma över. Och då minns jag, stjärtans, Satu ska ju ha "Coffemorning", så inom 10 minuter var huset fullt med ett 20-tal mammor från Maes dagis. Efter en halvtimme uppe på mitt rum drog jag till gymmet istället och tog en löprunda. Väl hemma igen var huset tyst och lugnt precis som jag vill ha det : ) nu: hämta Ava på skolan! Later Skaters

PS. min bajsiga dators bluetoothenhet funkar inte som den ska så jag kan inte visa er våran övrfulla hall md barnvagnar. De får bli ikväll istället! Bråttom Bråttom!


klantarsel.

AH, jag blir så arg. Jag hade satt på inspelningsgrejen på TV att spela in damernas korta program i konståkning, där det spås att kampen om guldet mellan Yu-Na Kim och Mao Asada kommer bli OS stora höjdpunkt. Men spelar jag in det? Nej, jag spelar in bajsisdansen istället, och eftersom man inte kan titta på SVTs klipp här i England så bajsar jag på det och blir sur.
Idag skulle jag helst vilja somna om och sova ända fram tills klockan 3. Men Örjan och Ellinor är här i stan ett par dar, så jag ska åka in och ge dem en privat guiad tur av stan. Japp, så ser min dag ut!

Igårkväll åkte jag iväg till Martins lägenhet och hängde lite hos honom innan vi åkte iväg till världens bästa Bayswater och Världens. Bästa. Tjejer!
Det var så himla skön att få träffa dem igen, Ida, Susanna, Frida och Maya! Maya har jag i och för sig träffat redan, men i alla fall, alla tillsammans, det var ren glädje. Ni är finast kära vänner, finast finast finast!
Nej nu måste jag ta tag i mig, att ligga och dra mig i sängen håller inte. Som tur är är det inte kallt idag i alla fall, våren är kanske på väg? LOVLEY


Långt i från alla med på den här bilden, men dock, fina är ni : )

Detour








De gula prickarna, som inte syns så där jättebra och som efter ett tag går över till röda prickar, är där jag gick på hemvägen, eftersom jag inte kunde hitta tillbaka till Upper Richmond Rd.

Hoppsan hejsan, det där gick inte riktigt som jag tänkt mig! Början av min promenad gick jättebra, eftersom det bara var att följa Upper Ricmond Rd. Men, uppe i Harry Potters värld som jag var (jag lyssnar på böckerna på engelska, på min iPod) var jag inte riktigt uppmärksam vart jag skulle svänga. Så jag chansade lite, och vips så var jag vilse i en stor park och hade iiiiingen aning om hur jag skulle gå. + att alla kartor som jag hittade längs vägen såg totalt olika ut, så det var ju inte till större hjälp. Till slut hittade jag i alla fall fram, efter att ha frågat ett antal personer längs vägen, till Starbucks vilket var målet för min tur. Satu tipsade mig nämligen om att dem hade fina termosmuggar där, som inte finns här i Puteny, så därför begav jag mig alltså mot Barnes. Väl där kunde jag inte bestämma mig, men till slut fick det bli den här fina, snygga och praktiska muggen. Jag är mycket nöjd, tror jag ska inviga den redan nu när vi ska åka till simhallen : )
På vägen hem ville jag inte riskera att gå vilse igen, så jag tog mig ner till floden och gick längs den hem.. vilse gick jag dock igen, men 1½ timma efter att jag lämnade huset var jag slutligen hemma igen..

Hanna in wonderland?


Inte världens tydligaste karta, nej jag vet. Men hur som helst, lila ringen är vårat hus, och den röda lite större ringen är dit jag ska : )

Hej kompisar! Hur är vädret i Sverige, fortfarande snöstorm? Här i London är det lite småtrist väder, grått och tråkigt ute. Dock så regnar det inte, vilket jag är hemskt tacksam för. Det är nämligen så att jag tänkte ta mig en upptäcksfärd bort till Barnes. Det är en liten by eller vad man ska kalla det som ligger kanske 20 min härifrån till fots. Satu och jag har åkt igenom där några gånger, bland annat när vi åkte till köpcentret Kingston och det såg så guligt ut, så jag tänkte nu att jag tar mig en tur däråt och kollar in vad det är för stället. Vem vet, det kanske blir ett äventyr värt Tim Burton? ; )
Ciao!

Måndagsbarn


Just nu skulle jag inte banga på att hoppa runt i en tubklänning på en strand i North Carolina, USA och spendera en vecka med bara slappt sol och badhäng! Jag säger bara Syster och jag i Tunisien i sommar : )

Jag sitter på mitt badrumsgolv, invirad i min filt för mitt rum är så himlans kallt just nu, så utan värmen från golvet här i badrummet skulle jag nog huttra ihjäl.
Idag är det en trött, sliten och lite smådeppig Hanna som bloggar. Jag har mest lust att bara krypa ner i min stora, hemskt sköna säng under mitt superfina duntäcke och kolla på 50 Grey's Anatomy-avsnitt med mamma bredvig mig. Men, man kan inte få allt här i livet + att jag måste ju dra in pengar till mitt lilla hushålle : ) Så gott folk, nu kutar jag ut i rummet i hopp om att inte frysa allt för mycket, drar på mig lite fräshare kläder än mina Yankees-byxor och sen ska jag gå och hämta Mae. Later Skaters!

504 time out

Det är texten som mött mig när jag försökt logga in här på blogg.se hela kvällen, nåt måste ha varit strul och jag har varit ganska sur på det!

Igårkväll någon gång vid 9lämnade jag huset i kavaj och svarta klackar för att möta upp Maya och hennes kompis Paul i SoHo. Efter mycket om och men hittade jag tillslut fram till klubben Knight Hawk där de befann sig. Kvällen blev mycket trivsam med vin och gratis shots från bartendern, inte så vi bangar på det!
Idag väckte Martin mig kvart över 10 med sitt fina telefonsamtal. Vi träffades vid 12 på High Street Kensington och gick mot Whole Foods där vi satt i nästan 1½ timme och käkade brunch.
Vi gick därifrån och började strosa oss in mot stan genom Kensington Gardens och sen vidare in i Hyde Park, fast när vi kom till Hyde Park corner så bestämde vi oss för att åka hem hit till Putney och spela spel istället. Så vi promenerade ner till Knightsbridge och tog bussen därifrån.

Här hemma slöt Maya upp, vi drack te, spelade TP i 5 minuter och gjorde inte så mycket mer vettigt. Maya drog vid 6 nån gång och Martin stannade kvar och hjälpte mig att leta efter Stig och så spelade vi 500. En mycket fin dag i världens finaste Martins sällskap : ) Nu: ta hand om helgens disk, och gå och lägga sig för imorgon, Back to work!

Skillnad.

ÅH, jag skrev värsta inlägget för att välkomna mig själv tillbaka till London och så försvann det.
Kort summering:
Jag är tillbaka, det är inte två meter snö och minusgrader här. Snarare ett par plusgrader, strålande sol från en blå himmel. Det gör allting liiiite lättare, om vi säger så.
Det blev en vidrig hemresa från Baker Street, tunnelbanan var stängd ut hit till Putney, men det fattade jag inte förns jag redan var på väg så det var bara att vända tillbaka 3 stationer, gå ur tunnelbanan (onädiga £2, Ja!) och sen ta en buss som tog typ en hel timme. Jag är lite bitter... + att det är iskallt i mitt rum och jag orkar inte packa upp min enormt fyllda väska med sommarkläder.
Så jag skiter i det, lägger mig i sängen och kollar på Vänner på min dator, för min snälla pappa har fixat så att jag kan göra det : ) Ikväll blir det nog en öl eller två med Martin och sen kanske Stuarts 31-års fest. Hej London!


home lovley home

Om 40 minuter lämnar jag 16 Cambalt Road för att bege mig hemåt i 10 dagar. Aldrig har det behövts mer. Jag längtar. Puss alla, vi ses snart <3





Lots and lots and lots of love!


liljekonvalj

I hoppet om att skingra tankarna åker jag in till stan en sväng. Det ska
- ätas frukost med Anna på Whole Food
- shoppas presenter på Harrods
- åkas in till German street för lite hemligheter
- shoppas kläder på TopShop med Ida och Frida
- socialiseras i Bayswater med världens bästa Londonflickor.
- Packas, ordnas och fixas, för jag åker hem imorgon.

Bilder kommer i eftermiddag. Puss!


Schema.

God måndagsmorgon!
Jag jobbar efter ett tajt schema mina sista dagar här innan jag åker hem på besök, har en detaljerad tidsplan över hur jag ska ta mig igenom måndag, tisdag onsdag och torsdag utan att glömma nåt. Därför kära vänner, blir detta ett ytterst kort inlägg för jag ska bege mig ner mot High Street, för att bland annat gå till banken och sätta in pengar, gå till Sainsburys och köpa te och även göra en vist på HMV. Hade tänkt hinna med ett styrkepass på gymmet också.
SEN kanske jag hinner med att vila lite, det får vi se hur det blir med det.
Ikväll kommer Martin hit också, han ska kolla in mitt fabulösa mansion och glassa lite här i Putney, världens bästa.

Så nu, marsh iväg! Hoppas ni inte snöar bort hemma i Sverige, vi ses på torsdag : )


Vad tycks förresten om mitt senaste inköp? £14,99 på H&M i Covent Garden. Jag gillart'!

Birthday Party

Herre min skapare vad jag är trött, och det måste jag ändå säga att jag har rätt till att vara efter eftermiddagens bravader.
Vi laddade med hemlevererad pizza framför TVn vid 1, och efter det var det bara att köra stenhårt inför Maes 4-års kalas som hölls i eftermiddag. Vid 3 kom alla små monster, 23 stycken var det totalt + 2 stycken "underhållare" och det var mer än tillräckligt kan jag meddela. Så från 15-17.15 var det 110% som gällde, det var lekar, sandwiches, hoola-hoops och MASSOR med godis inblandat, och när sista gästen gått ut genom dörren föll vi alla ihop i soffan totalt utmattade. Bilderna får säga resten, men Mae hade en bra eftermiddag i alla fall, vilket var huvudsaken : ) 


Me & Birthdaygirl!


Lugnet före stormen.






Nu: sova hur jäkla länge som helst. Godnatt.

Update.

Hej kompisar!
Long time no see, hela två dagar sen sist! Jag håller med Sara aka Stor Kusin "vad ska ni göra nu?" (när ni inte har lika många blogg-inlägg att läsa alltså!)

Har haft ett par fina dagar nu här i slutet av veckan.

Onsdagskväll blev det som ni vet utgång med flickorna små i Bayswater, och Maya kom och joinade oss också efter viss övertalning. Det blev en riktigt lyckad kväll, vi tstötte på Mattias och Sebastian (Idas och Susannas kompisar) vilket inte var så otippat eftersom dom hänger där typ varje onsdag + derars helgalna mexikanska gitarrist i deras nybildade band.

Torsdag var en rätt så vanlig dag, jobbade och slappade järnet på kvällen, var så sjukt trött och låg som i ett koma (har snart läst klart boken som jag låg i koma med "Tillsammans är man mindre ensam", tack för julklappen Jenny!).

Fredag jobbade jag morgon och sen var jag ledig resten av dagen eftersom jag jobbar i eftermiddag, så jag tog mig en tur till gymmet och sen åkte jag in mot stan för att träffa Angelica som är på besök här i London. Jag mötte upp henne, Anna och deras kompis Elin i Hyde Park och hade en förträfflig eftermiddag i deras sällskap i strålande sol och 11 grader varm : ) (Jag gick i min korta svarta vårjacka, BANGAR INTE PÅ DEN VÅRKÄNSLAN!)






Elin, Angelica och Anna!

Nu måste jag slå in Maes födelsedagspresent! Later skaters

Beroendeframkallande

Ida och jag sitter i soffan hemma i Bayswater och äter fruit flakes med yoghurt-cover, pringles chips och choklasd, och utbrister efter varje tugga "ÅÅH, det här är ju beroendeframkallande." Men vad gör man, vi dansar bort det ikväll ändå : ) Vi ska nämligen till Arts club som alltid på onsdagar och våran älskade Maya lyckades vi övertala så hon kommer också med :D Det blir grymt, nu ska vi nörda lite till framför Bring It On och sen kör vi!


吴粵語广东话

(ovan) Ungefär så såg det ut på filmen som Mae och jag kollade på idag, fantasitkst roligt. Det var nämligen en kinesisk version av Snövit och de sju dvärgarna som rullade på TVn, och både textning och prat var på kinesiska så det var tur att Mae läst boken så många gånger så hon kunde berätta exakt vad dom sa i alla fall.  Sångerna var dock på engelska, så jag antar att producenterna antingen var för lata för att översätta dem också, eller så var väl skådespelarna inte tillräckligt bra på att sjunga, haha!

Jag kan säga att bildkvalitén på filmen inte riktigt var lika bra som på den här bilden... Men dock, det var i allra högsta grad Snövit!

Ikväll ska jag nog faktiskt slå mig ner med Askungen i biorummet (för er som inte känner mig så jätteväl, så är det min absoluta favoritfilm tillsammans med Forrest Gump) hade tänkt att åka iväg och dansa Lindy, men jag har ganska ont i huvudet och jag bara har ingen ork till att något idag. Jag var dock extremt duktig och sprang i en hel timme (8,8 km för att vara exakt) så någonting vettigt har hänt idag i alla fall.
Och kära vänner, slutet av denna dag innebär... BARA 4 DAGAR KVAR TILLS MARTIN KOMMER :D

Kändisspaning

Det här inlägget hade jag tänkt skulle handla om att jag oavsiktligt hade på mig min pyjamaströja mellan kl. 20 på lördagkvällen och inte tog av mig den förns i morse 7.10. Det är väl ändå tecken på en bra söndag?
Men som sagt, intressantare saker kom upp nu på morgonen. Gick till skolan som vanligt med Ava, lämnade henne vid klassrummet och började min promenad hemåt igen. Men vänta nu, såg jag inte ett ansikte som verkade bekant precis innanför grinden? Jo, GORDON RAMSEY saying "Have a lovely day, see you next week" till sina tre barn som alla går på Putney High. KOOLT!



Nu ska jag vara sjukt hurtig och damsuga mitt rum och sen gå till gymmet. Have a good one!

RSS 2.0