Dagens detaljer

Idag har jag, lite friskare som jag är dock med snuvig näsa och rosslig hals, varit inne i stan för första gången sen innan jag åkte till Frankrike. ÖVer en månad sen med andra ord, hur stört är inte det?!
Jag åkte in för att fika med Anna, tjejen från Kumla som jag träffade allra först här i London, på Joe&The Juices. Mycket trevligt ställe, goda juicer och trevlig (läs snygg) personal. Det är en dansk franchisekedja, så det ligger väl i blodet, skandinavier är ju alltid fantastiskt fabulösa, eller vad säger ni?
Hur som helst:
Dagens detalj 1: Jag fick ett sms mitt uppe i en juiceklunk från Faster Raffa + bihang: DOM KOMMER TILL LONDON NÄSTA HELG. Bangar jag på det? NejnejNEJ ;D Tjihoo vad kul!
Dagens detalj 2: Sprang in på Zara på vägen hem, och på vägen ut var jag hemskt bitter över att jag började ett år tidigare och inte fick ta studenten i år. Jag hittade nämligen Världens. Mest. Perfekta. Studentklänning! Totalt gudomlig, dock kostade den £69. Men jag är sjukligt sugen ändå, bara för att kunna titta på den!


Dagens detalj 3: På bussen hemåt kom det upp en fransman och satte sig några säten framför mig. En riktig businessman med kostym och lång trenchcoat och portfölj, hela kittet. Han lutar sig framåt, och jag lägger märke till någonting lysande oranget i ögonvrån. HAN HAR ORANGA STRUMPOR MED EKORRAR PÅ. Det var en fantastiskt rolig syn kan jag lova er. En ordentlig, mycket skärpt franskaffärs man med lysande ekorrsockor. Olyckligtvis kunde jag ju inte direkt skratta högt, så jag fick hålla fnisset inombord!



Snart anländer Susanna hit, och Frida plingar förhoppningsvis på dörren om sisodär en timme, Sunes sommar spelas ikväll på bioduken!
Over&Out

Kommentarer
Postat av: Ida

Köp klänningen!!! Det är du värd :). Den är ju verkligen du! Hahaha!! Vad komiskt med strumporna ;). Hoppas ni får en supermysig kväll!! Hälsa dem!! xxx

2010-05-07 @ 21:04:11
URL: http://idainlondon.blogg.se/
Postat av: Mamsen

SNYGG klänning...vill du ha lite bidrag :)?? Puss!

2010-05-08 @ 10:06:54
Postat av: bihanget

ses nästa helg, ihhhh!!

2010-05-09 @ 01:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0